KAS DI OLEIFI

KAS DI OLEIFI Heerlijke Antilliaanse gerechten bij u thuisbezorgd!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 172 beoordelingen
25 apr 2020 om 8:55 Weinig vlees, leek alsof men de stukjes had geteld en dan nog was het weinig! Ben dit niet gewend van dit restaurant! Salade leek ook maar een half lepel te zijn geweest. Nogmaals niet gewend van dit restaurant! Volgende keer beter!!
16 apr 2020 om 23:04 Eten was super lekker. niet lang moeten wachten voor mijn eten.
9 apr 2020 om 22:23 TOP ETEN! Alles was naar smaak!!
3 apr 2020 om 10:34 Morro ku galiƱa stoba dushi ma geniet na werk
27 mrt 2020 om 2:55 Weinig Eten! Ik heb morro besteld niet half morro en half patat. Weinig vlees ook!
8 sep 2019 om 21:04 Alles altijd juice juice dushi yu!!
14 aug 2019 om 21:20 Het was vandaag ronduit slecht. De grillmix was oud. De spareribs en kip was oud. Het had een vieze geur. Niet te eten. De modo was nier vers. Zonde van mijn geld. Voor die 25euro had ik het beter zelf kunnen maken. Zal hier niet meer bestellen. Jammer.
19 jul 2019 om 0:32 Bestel wel vaker en heb eigenlijk geen klachten. Minpunt is wel dat je soms lang moet wachten op je bestelling.
22 jun 2019 om 22:26 2 uren gewacht op mn bestelling. Super harde vlees
28 mrt 2019 om 1:54 Food got more expensive and the food itself is less
24 mrt 2019 om 10:54 kwaliteit en hoeveelheid zijn uitstekend. erg genoten inmiddels voor de 4 e of 5e keer.....echt een Antilliaanse aanrader met liefde bereid en dat proef je wel. vooral zo doorgaan.
14 mrt 2019 om 20:27 NOOIT NOOIT MEER. SUPER ZOET EN ZOUT TEGELIJK ZONDE ZONDE ZONDE