KAS DI OLEIFI

KAS DI OLEIFI Heerlijke Antilliaanse gerechten bij u thuisbezorgd!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 264 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kas Di Oleifi. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 20:29 Eten was heel Erg lekker. Wij hebben rabu di baka En galinja stoba besteld en het was heel goeie kwaliteit van eten. Warm en lekker .
20 mei 2022 om 20:40 Echt SUPER lekker gegeten. Eten is altijd lekker vers en warm, en de sausjes zijn top. Als je heerlijk antilliaans eten wil bestellen moet je hier zijn. TOP!
14 mei 2022 om 7:36 Het eten was niet lekker,en het is de tweede keer dat ik bij jullie bestelde,eerst was de spareribs droog en hart, gister was de steak smaakloos geen enkele smaak !!
13 mei 2022 om 22:12 The food was amazing!!! Received my order within 20 mins. Still very hot! Definitely worth it every time.
12 mei 2022 om 21:08 Onwijs HEERLIJK genoten van een dushiiii rabu di baka!! Was lekker vers en warm en de sausjes waren ook heerlijk! Zeker een aanrader! Kan niet wachten om weer te bestellen. Peachy
12 mei 2022 om 20:22 Het eten was heerlijk. Maar de bezorging is echt super slecht. Ik heb bijna 2 uur op mijn bestelling moeten wachten.
5 mei 2022 om 21:10 Kleine portie voor de prijs, smakeloze spareribs en de "frietjes", waren niet lekker!
4 mei 2022 om 15:34 Het duurt altijd zo lang, terwijl ik redelijk dichtbij woon. Het eten is verder prima, daarom blijf ik bestellen, maar zou fijn zijn als het wat sneller kan. Ik heb 1x wel 2 blikjes cola gekregen zonder besteld te hebben, maar niemand gaf reden.
22 apr 2022 om 20:52 E kuminda tbt slordig benta den foam. Batata tbta bieuw saus di pinda hopi tiki riba e batata. Speribs tbt muchu seku te ku mi tbt sinti manera ta plastic mi ta kome Ademas mi a warda un ora i 15 min pa mi kuminda moro tbt seku
21 apr 2022 om 8:26 Lekker eten!
16 apr 2022 om 22:37 Bezorging duurde lang maar het was het wachten waard.... Eten was super lekker!
14 apr 2022 om 9:10 Ik heb moro met patat besteld kreeg ik alleen patat. Maar voor de rest was het heel lekker en netjes verpakt