KAS DI OLEIFI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 441 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kas Di Oleifi. Meer weten? Ontdek meer

6 mei 2024 om 3:17 Het eten is altijd lekker en vers maae dit is de zoveelste keer dat mijn eten heel laat bezorgd word maar het eten is zo goed dat ik toch blijf bestellen
26 apr 2024 om 14:28 Het eten is lekker, alleen heel jammer dat je om 9u eten besteld en het pas om 10 ontvangt. 2 uur voor patat.
22 apr 2024 om 19:35 Heerlijk eten en een vriendelijke bezorger!
18 apr 2024 om 16:21 Aardappels waren dit keer niet zo goed gebakken en waren niet lekker
7 apr 2024 om 19:03 Heerlijk!!!
7 apr 2024 om 13:35 Het was mijn eerste keer en het was heel lekker!! Een uur gewacht maar op een zaterdagavond was het wel te verwachten. Ik zal zeker weer bestellen.
5 apr 2024 om 21:02 Lekker
25 mrt 2024 om 23:12 Ik zal hier zeker vaker bestellen. Het eten is lekker. De portie is voldoende en de bezorging was op tijd. Top!!
23 mrt 2024 om 11:25 Heerlijk.
22 mrt 2024 om 21:20 Droog te weining saus Dat door stoba te droog was en je niet kon kauwen vind heel jamer want vroeg besteld ik altijd eten hier en was een van de beste
29 feb 2024 om 0:03 Duurde lang eten was koud weinig saus
27 feb 2024 om 14:32 Heerlijk eten, sate was op en kreeg relijk een vriendelijk telfoontje met andere opties. De kippenvleugels waren heerlijk. Vriendelijke bezorger.