KAS DI OLEIFI

KAS DI OLEIFI Heerlijke Antilliaanse gerechten bij u thuisbezorgd!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 166 beoordelingen
8 sep 2019 om 21:04 Alles altijd juice juice dushi yu!!
14 aug 2019 om 21:20 Het was vandaag ronduit slecht. De grillmix was oud. De spareribs en kip was oud. Het had een vieze geur. Niet te eten. De modo was nier vers. Zonde van mijn geld. Voor die 25euro had ik het beter zelf kunnen maken. Zal hier niet meer bestellen. Jammer.
19 jul 2019 om 0:32 Bestel wel vaker en heb eigenlijk geen klachten. Minpunt is wel dat je soms lang moet wachten op je bestelling.
22 jun 2019 om 22:26 2 uren gewacht op mn bestelling. Super harde vlees
28 mrt 2019 om 1:54 Food got more expensive and the food itself is less
24 mrt 2019 om 10:54 kwaliteit en hoeveelheid zijn uitstekend. erg genoten inmiddels voor de 4 e of 5e keer.....echt een Antilliaanse aanrader met liefde bereid en dat proef je wel. vooral zo doorgaan.
14 mrt 2019 om 20:27 NOOIT NOOIT MEER. SUPER ZOET EN ZOUT TEGELIJK ZONDE ZONDE ZONDE
28 feb 2019 om 22:35 Bijna 2 uur moeten wachten,echt schandalig :(
27 feb 2019 om 21:15 Voor het eerst besteld.kwaliteit goed.eten smaakt heerlijk.eindelijk een antilliaanse zaak dat bezorgd.heerlijk voor herhaling vatbaar
23 feb 2019 om 22:29 Na meer dan een uur tebhebben gewacht, kwam de eten dat ik niet heb besteld. Ik heb stoofvlees met moro besteld, maar kreeg in plaats daarvan aardappelen. De aardappelen waren oud en smaken niet. Vlees was te zoet en zout tegelijk.
9 feb 2019 om 20:44 Het was heerlijk
1 feb 2019 om 22:43 Langer dan een uur moeten wachten op een bak met slappe lauwe friet. Echt schandalig slecht