KAS DI OLEIFI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 289 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kas Di Oleifi. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 11:04 De spareribs waren lekker. In plaats van moro had ik per ongeluk witte rijst aangeklikt, eigen schuld. Maar vanwege de zeer lange bezorgtijd (bijna 2 uur), zal ik het niet snel nog eens proberen met moro.
19 sep 2022 om 18:01 Hier gewoon bestellen is het wachten waard. Zeer vriendelijke bezorger.
15 sep 2022 om 10:16 Heerlijk gegeten! Goed op smaak. Bezorging was snel en het eten lekker warm. Top!
8 sep 2022 om 21:47 Manera semper tremendo e kuminda tabata i na tempu. Als je heb nooit hier eten bestel weet je niet wat je mist ze zijn echt lekker
28 aug 2022 om 21:13 Eten was superheerlijk zoals altijd, ben een vaste klant en zal altijd zo blijven, eten is altijd vers, lekker en vol van smaak..naar mijn mening ken ik geen andere restaurant die zo lekker is dan Kas di Oleifi. .Sigui asina bosnan ta gewoon tremendo
25 aug 2022 om 22:13 Bezorging duurde iets langer, maar bezorger bood excuses aan en was super vriendelijk. Eten was warm en goed op smaak. Heb ervan genoten!!
21 aug 2022 om 0:19 Een paar maanden geleden had ik eten bij jullie besteld wat echt een miskoop was sorry. Dacht laat me weer een gokje wagen. Dit keer was het eten goed naar smaak! Super heet en de bezorger was vriendelijk!
12 aug 2022 om 19:38 Great food, Fast Delivery
7 aug 2022 om 20:51 Bijna 2 uur gewacht op de mixgrill, patat was klef. Wel een goede grote portie, kip was lekker alleen teveel saus op het vlees.
5 aug 2022 om 20:21 Spareribs ging wel , niks bijzonders. De patat was niet te eten, oud,lauw en klef heb het weg moeten gooien. Was echt niet te eten. Zal hier niet zo snel meer bestellen . Weggegooid geld
23 jul 2022 om 10:58 Het eten was heerlijkkkkk! Bezorger was snel en zeer vriendelijk! Ik zal zeker vaker bestellen!
16 jul 2022 om 19:13 Spribbs was lekker alleen te veel papat , zou liever apart papat gewilt